Creștem cu toții!

Despre noi

Light Bulb

Școala Nucleu pentru Inovare Socială comunitar este un proiect educațional desfășurat de Asociația All Grow  și beneficiază de o finanțare în valoare de 44,950 euro, prin programul Active Citizens Fund România,cu sprijin financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Informații suplimentare despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Așa cum spune și numele nostru, AllGrow (Creștem cu toții), credem că pentru a realiza schimbare avem nevoie să colaborăm și să realizăm ecosisteme în care toți membri au de câștigat, numai așa schimbarea creată este de durată și sustenabilă. Ne dorim să schimbăm paradigma și să transformăm elevii din spectatori în membri activi care se implică în comunitate și își construiesc propriul viitor prin activități facilitate de profesorii tineri, pe care îi vom iniția in metoda design thinking și alte metode noi de predare. 

 Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Active-citizens-fund@4x.png

ECHIPA

MADALINA BOUROS

Manager de proiect

Madalina are peste 8 ani de experiență în inovație socială
în țări ca Haiti, Republica Dominicană, Guatemala, Turcia, Mexico, Suriname, Statele Unite și Romania, unde a
lucrat cu organizații ca Ashoka, Levi Strauss Foundation, Inter-American Bank Development și World Bank. În
2017, ea a lansat și dezvoltat activitățile Asociației AllGrow.

IOANA COTRUȘ

Expert comunicare

Ioana are o experiență de peste 6 ani in realizarea materialelor de comunicare și marketing. 

-

Coordonator de proiect

urmează să fie adăugat

CALEB AMARAM

Consultant strategic

Caleb are peste 6 ani de experiență în activități de îmbunătățiri de procese și strategie. El este alum al Universității GaTech și a lucrat cu organizații renumite cum este Apple. Din 2017 el s-a implicat în dezvoltatea strategică a Asociației All Grow și îmbunătățirea proceselor.

MARIA BOUROS

Responsabil financiar

Maria are peste 35 de ani de experiență în domeniul contabil și financiar unde a lucrat cu întreprinderi mici și mijlocii. 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon